Subscription Plan

Freemium Pretplata

Kao Freemium pretplatnik, otvarate vrata ekskluzivnim pogodnostima i sadržajima koji će vaše iskustvo na "trending.rs" učiniti nezaboravnim:

 1. Pristup freemium člancima: Uživajte u pristupu našoj ekskluzivnoj kolekciji članaka i sadržaja koje pripremamo samo za naše Freemium pretplatnike. Budite prvi koji će saznati najnovije informacije i trendove iz svijeta tehnologije, zabave, mode i mnogo više.

 2. Mogućnost slanja objava: Freemium pretplatnici imaju privilegiju da pošalju svoje objave koje će biti pregledane od strane našeg tima i, ako odgovaraju našim standardima, biti objavljene na našem portalu.

 3. Pristup ekskluzivnim događajima: Dobijte pozivnice za ekskluzivne događaje, promocije i takmičenja koja su rezervisana samo za naše pretplatnike.

 4. Komentarisanje objava: Slobodno izražavajte svoje mišljenje komentarišući objave na našem portalu, uz poštovanje uslova korišćenja.

 5. Podrška i privilegije: Naš tim stoji vam na raspolaganju kako biste dobili podršku i rješenja za sve vaše upite i probleme. Kao Freemium pretplatnik, imate prioritetnu podršku.

 6. I još mnogo toga: Kao Freemium pretplatnik, očekuje vas još mnogo iznenađenja, popusta i ekskluzivnih ponuda koje smo pripremili samo za vas!

Pridružite se našoj Freemium zajednici već danas i otkrijte sve prednosti koje vam donosi besplatna pretplata na "trending.rs". Budite u koraku sa trendom, budite deo naše trending.rs zajednice!

Premium Pretplata

Kao Premium pretplatnik, otvarate vrata vrhunskim pogodnostima i sadržajima koji će vaše iskustvo na "Trending.rs" učiniti nezaboravnim:

 1. Pristup svim ekskluzivnim člancima i recenzijama: Uživajte u pristupu našoj ekskluzivnoj kolekciji članaka i sadržaja koje pripremamo samo za naše Premium pretplatnike. Budite prvi koji će saznati najnovije informacije i trendove iz svijeta tehnologije, zabave, mode i mnogo više.

 2. Bez oglasa: Oglasi ometaju vaše iskustvo čitanja? Kao Premium pretplatnik, uživajte u sadržaju bez reklama i koncentrišite se na ono što vas zaista zanima.

 3. Mogućnost slanja objava: Premium pretplatnici imaju privilegiju da pošalju svoje objave koje će biti pregledane od strane našeg tima i, ako odgovaraju našim standardima, biti objavljene na našem portalu.

 4. Pristup ekskluzivnim događajima: Dobijte pozivnice za ekskluzivne događaje, promocije i takmičenja koja su rezervisana samo za naše pretplatnike.

 5. Komentarisanje objava: Slobodno izražavajte svoje mišljenje komentarišući objave na našem portalu, uz poštovanje uslova korišćenja.

 6. Podrška i privilegije: Naš tim stoji vam na raspolaganju kako biste dobili podršku i rješenja za sve vaše upite i probleme. Kao Premium pretplatnik, imate prioritetnu podršku.

 7. I još mnogo toga: Kao Premium pretplatnik, očekuje vas još mnogo iznenađenja, popusta i ekskluzivnih ponuda koje smo pripremili samo za vas!

Izaberite Premium Pretplatu i pridružite se našoj trending.rs zajednici već danas i otkrijte sve prednosti koje Vam ona donosi.

Dobro Došli !

Prijavite se na svoj nalog ispod

Napravite Novi Nalog

Molimo popunite sledeću formu kako biste se registrovali.

Vratite svoju lozinku.

Molimo unesite svoje korisničko ime ili email adresu kako biste resetovali svoju lozinku.

Dodaj novu plejlistu

Da li ste sigurni da želite otključati ovaj post?
Ostalo otključavanja : 0
Da li ste sigurni da želite da otkažete pretplatu?